Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Prijemom brucoša na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku počela nova školska godina

post-title
Foto: FTN Čačak


U ponedeljak 26. septembra 2022. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku počela je nova školska godina za 295 studenata osnovnih akademskih i 205 studenata osnovnih strukovnih studija.

Tradicionalni prijem brucoša ove godine organizovan je po studijskim programima za studente 48. generacije akademskih i 63. generacije strukovnih studija. Brucoše su dočekali članovi dekanskog kolegijuma FTN u Čačku, rukovodioci studijskih programa, profesori, asistenti i saradnici, kao i starije kolege iz Studentskog parlamenta.

ftn_2
Foto: FTN Čačak

U pozdravnom obraćanju rukovodioci studijskih programa brucošima su poželeli dobrodošlicu i izrazili zadovoljstvo odabirom FTN u Čačku kao mesta na kom će se školovati, sticati nova znanja i veštine, ali i nove prijatelje. Profesori su istakli da članovi kolektiva Fakulteta tehničkih nauka u Čačku svake godine rade na unapređenju studijskih programa, opreme i resursa kako bi svojim studentima omogućili znanje koje je konkurentno na tržištu rada.

Nakon uvodnog obraćanja za studente prve godine osnovnih akademskih i strukovnih studija počela su i prva predavanja u ovoj akademskoj godini.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar