Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Marinović: Dopustili smo da padne intenzitet u defanzivi, Cedevita Olimpija zasluženo pobedila

post-title
Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer


Košarkaši Borca nisu uspeli da naprave iznenađenje na gostovanu u Ljubljani. Bolji tim u duelu igranom u Stožicama bila je domaća Cedevita Olimpija, koja je posle 40 minuta igre slavila rezultatom 98:81 (22:21; 29:18; 26:20; 21:22).

Iako rezultat to ne pokazuje, Borac je u prvih 15 minuta izgledao zaista dobro na parketu. Štaviše, na početku druge deonice Čačani su došli i do vođstva (22:23), koje, istina, nije drugo trajalo, ali je probudilo nadu kod navijača Borca da može doći do iznenađenja.

Međutim, u nastavku susreta Cedevita Olimpija je brzo stabilizovala svoje redove, pa je posle nekoliko minuta došla i do dvocifrene prednosti, koju nije ispustila do poslednjeg zvuka sirene.

Čak ni fenomenalna partija Marka Radonjića, koji je ubacio rivalu 26 poena, nije bila dovoljna da Borac dođe do iznenađenja na gostovanju.

Marko Marinović, strateg KK Borac Mozzart, smatra da je njegov tim popustio u defanzivi, što je omogućilo Cedevita Olimpiji da zaigra onako kako to želi.

,,Čestitam Cedevita Olimpiji na dobroj utakmici i zasluženoj pobedi. Što se tiče nas, u prvoj i na početku druge četvrtine uspeli smo rezultatski da ispariramo rivalu. Igrali smo dobro u odbrani, gde smo bili zaista agresivni. Ali smo dopustili da padne intezitet u defanzivi, pa je protivnik počeo da se oseća udobno. A to nismo smeli da dopustimo protiv ekipe kakva je Cedevita Olimpija. Dozvolili smo timu iz Ljubljane da zaigra onako kako to želi, pa je zbog toga utakmicu završila ubedljivom pobedom”, rekao je Marko Marinović.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar