Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U petak počinje prodaja sezonskih ulaznica za KK Borac Mozzart

post-title
Foto: KK Borac/Kosta Nikitović


U petak 7. oktobra počinje prodaja sezonskih ulaznica za mečeve koje će KK Borac Mozzart odigrati u AdmiralBet ABA ligi i Superligi.

 

Ono što najviše interesuje zaljubljenike u košarku jeste iznos koji će morati da izdvoje, a glasi 5.000 dinara.

 

Klub je, kao i uvek, pripremio pogodnosti za učenike, pa će tako cena đačkih karata biti 3.000 dinara, a oni će prilikom kupovine morati da pokažu đačku knjižicu.

 

Inače, prodaja sezonskih ulaznica će se obavljati u prostorijama kluba, kao i svake sezone.

 

Međutim, tu pogodnostima nije kraj. Naprotiv! Vlasnici sezonskih ulaznica imaće priliku da za utakmice za koje su pojedinačne karte skuplje (susreti kluba sa Crvenom zvezdom mts, Partizanom MozzartBet, Cedevita Olimpijom i Budućnosti VOLI) kupe dve ulaznice po nižoj ceni, odnosno po 400 dinara.

 

Što se tiče pojedinačnih ulaznica, iste će koštati 400 dinara za većinu utakmica koje KK Borac Mozzart bude igrao u regionalnom takmičenju, osim za mečeve protiv Cedevita Olimpije i Budućnosti VOLI, a za pomenute duele karte će koštati 600 dinara. Što se tiče susreta sa Crvenom zvezdom mts i Partizanom MozzartBet, ulaznice će iznositi 800 dinara.

 

Za utakmicu KK Borac Mozzart – KK FMP Meridian prodaja pojedinačnih ulaznica će se vršiti u subotu, na biletarnici kluba, u periodu od 13:00 do 19:00, odnosno do početka susreta navedenih timova.

 

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar