Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Marinović posle poraza od Partizana: Momci su u pojedinim momentima pokazali zavidnu borbenost

post-title
Foto: Lejča photography


Košarkaši Borca Mozzart nisu uspeli da naprave podvig na parketu dvorane kraj Morave. U okviru 6. kola regionalne lige u Čačku je kao bolji iz meča izašao Partizan Mozzart Bet, a posle 40 minuta velike borbe, rezultat je glasio 62:81 (12:19; 22:23; 11:11; 17:28).

Marko Marinović, trener Borca Mozzart, smatra da je jedan deo utakmice njegov tim igrao onako kako se od njega i očekuje.

,,Bilo je pojedinih momenata u utakmici u kojima smo pokazivali želju i nismo se predavali, što je mnogo bitno. Pokazali smo karakter. Pred kraj treće četvrtine imali smo priliku da smanjimo zaostatak na jedan ili dva poseda. Ali na kraju je kvalitet Partizana došao na videlo. Nismo izdražli u odbrani, primili smo nekoliko trojki. Na kraju zaslužena pobeda Partizana, iako možda nije morala da bude ovako ubedljiva“, rekao je Marinović.

Zatim, još je dodao.

,,Moram da pohvalim momke jer su u pojedinim momentima pokazali zavidnu borbenost. Ali ako želimo da ispunimo svoje ciljeve, moramo u kontinuitetu da igramo dobro”, smatra šef struke Čačana.

Kormilar Borca Mozzart ukratko se osvrnuo i na minuli period.

,,Iza nas je težak period, u kom smo doživeli tri poraza u poslednim sekundama meča. Sledi nam nešto duža pauza, koju ćemo iskoristiti da dobro treniramo i što spremniji dočekamo nastavak lige”, izjavio je Marinović.

Razume se, Marinović je iskoristio priliku da se zahvali sugrađanima na podršci.

,,Zahvalio bih se publici što je došla u ovako velikom broju. Nadam se da će prepoznati naš trud i da shvata da je u periodu koji dolazi svaka utakmica kao finale. Svi želimo da se i sledeće sezone u Čačku gleda ABA liga. Tako da smatram da bolja pozivnica nije potrebna“, završio je Marko Marinović.

Željko Obradović, trener Partizana Mozzart Bet, zahvalio se sugrađanima na novom srdačnom dočeku.

,,Probali smo da se za jedan trening pripremimo za Borac. Pomogao nam je turnir od letos, jer smo shvatili da moramo ozbiljno da se pripremimo. Mislim da smo igali ozbiljno, iako je bilo stvari koje je nametnula sama utakmica. Greške su posledica umora. Ali šta je, tu je. Čestitke igračima na još jednoj pobedi. Hvala čačanskoj publici na još jednom lepom dočeku, a Borcu želim sve najbolje“, kazao je Željko Obradović.

Borac Mozzart će imati gotovo dve nedelje pauze do sledećeg duela u AdmiralBet ABA ligi. Utakmicu u okviru 7. kola Čačani će odigrati u Podgorici, gde će ih dočekati domaći Studentski centar. Taj okršaj je zakazan za petak 18. novembar, a početak za 20:00.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar