Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni Pab kviz u organizaciji Kancelarije za mlade Čačak

post-title


Nakon iskazivanja interesovanja mladih ljudi iz našeg grada za ovakav vid događaja, Kancelarija za mlade Čačak organizuje PAB KVIZ humanitarnog karaktera u subotu 19. novembra sa početkom u 17.00 časova u kafeu „Enigmaˮ.

Kviz će biti organizovan u cilju druženja, zabave i širenja znanja iz različitih oblasti. Ekipe će biti sastavljene od dva do četiri člana koji dolaze do tačnog odgovora uz konsultacije i dogovaranje, dok će pitanja pratiti na video-bimu, a odgovarati pomoću internet platforme „Kahootˮ. Samim tim tamičenje je relativno anonimno, tako da strah od netačnih odgovora ne treba da postoji.

Kotizacija po učesniku iznosi 400 dinara, a razlog za to je upravo humanitarni karakter ove aktivnosti u cilju pružanja pomoći dečaku iz Čačka koji živi u jako lošim uslovima, u kući bez struje, a autor je preko 13.500 pesama. Tokom događaja biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge.

Potencijalni učesnici PAB KVIZA mogu se prijaviti putem Instagram ili Fejsbuk stranice Kancelarije za mlade, ekipno ili ndividualno, u kom slučaju bi tim bio formiran naknadno. Prijave su otvorene do petka do 15 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar