Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



“DOBRO DOŠLI NA KONCERT 22. NOVEMBRA U MTS DVORANU”! Poznati pevači i muzičari pozivaju putem video poruke na muzički dogadjaj, a evo o čemu je reč!

post-title


Predstojeći koncert koji je zakazan 22.novembra od 20h u MTS Dvorani “Perica Vasic i Gipsy Rhapsody band – Crno beli svet” podržan je od strane kolega video porukom.

Pored mnogobrojnih muzičkih gostiju na ovom spektaklu neki od niih su poslali i video pozivnicu za svu vernu publiku, koju pozivaju da dodju te večeri u što većem broju.

Pevač Aleksandar Aca Ilić je medju prvima snimio video i rekao da mu je velika čast i zadovoljstvo da učestvuje u ovakvom spektaklu, a da će pored mnogo pevača učestvovati i veliki broj istrumentalista. Jelena Broćić jedna od predivnih vokala rekla je kratko i jasno da sva draga publika dodje u Mts dvoranu i da jedva čeka zajedno da se druži sa njima. Beki Bekić je saopstio publicida dodje u “Crno beli svet” i da ih bude u što većem broju. Violočelinstkinja Ana Rucner koja je poslala video poruku direktno sa Jamajke, poručila je da joj je čast što ce nastupiti pred Beogradskom publikom na ovakvom muzičkom spektaklu. Pevač iz Sarajeva Ferid Avdić poslao je video poruku na kojoj je poručio da sva draga publika dodje, bude vesela i radosna uz “Pericu Vasić i Gipsy Rhapsody band”. Tu su još i veliki virtouz na harmonici Aca Čergar zatim Nataša Stajić, sestre Ana i Mira Jovanović, Renato Henc, Nemanja Kujundžić i Acko Nezirović.

Pored spomenutih izvodjača koji su poslali video pozivnicu, te večeri pored njih će nastupati Bajaga, Slavko Banjac, Biljana Jevtić, Jana, Nadica Ademov, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Perica Vasić, Borko Radivojević, Miša Mijatović, Bane Vasić kao i mnogi drugi.

Karte su u prodaji na blagajni MTS Dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket.rs

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar