Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Novi asfalt u Trnavi

post-title
Foto: Press služba


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je sa saradnicima posetio Mesnu zajednicu Trnava, u kojoj je u toku priprema za asfaltiranje saobraćajnice dugačke 2,6 kilometara. Investiciju vrednu 31 milion dinara, na zahtev Grada Čačka, finansirala je Vlada RS preko preduzeća „Putevi Srbije“.

-Uređenje putne infrastrukture se radi prema prioritetima i sada je došla na red Trnava, u kojoj će zahvaljujući ovoj saobraćajnici, koja ima sedam krakova, oko 150 domaćinstava napokon imati asfalt do svojih kuća. Nama su se obratili meštani ovog kraja, ali i privrednici koji ovde posluju, ukazujući na potrebu za kvalitetnim putem. Apelujem i na ostale naše građane, da se obrate predsednicima svojih Saveta mesnih zajednica, a onda oni lokalnoj samoupravi prenesu zahteve. Mi ćemo se truditi da svima izađemo u susret, koliko smo u mogućnosti, a uz veliku podršku Vlade RS – rekao je ovom prilikom gradonačelnik Todorović.

Gradonačelnik je naglasio i da je pre pripremnih radova za asfaltiranje, urađena gasovodna mreža u ovom delu Trnave, tako da je i „gas stigao“ do onih domaćinstava koja se nalaze na ovoj saobraćajnici sa sedam krakova (manjih ulica).



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar