Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiDejan Džoli Mijatović preuzeo čačanski Borac Mozzart

post-title
Dejan Mijatović, foto: MN Press


Nekadašnji igrač i trener čačanskog ABA ligaša ponovo seo na klupu matičnog kluba.

Promena na klupi Borca! Ekipu koju je do sada vodio Marko Marinović, preuzima Dejan Džoli Mijatović, rođen 14. septembra 1968. godine. On je novi šef stručnog štaba Borac Mozzarta. Košarku je igrao za čačanski Borac, kragujevačku Zastavu, u Poljskoj…

Kao trener radio je u velikom broju klubova matičnom Borcu, FMP-u, gde je sarađivao sa upokojenim Acom Petrovićem i Vladom Đurovićem, OKK Beogradu, Hemofarmu, sa Miroslavom Mutom Nikolićem, Svislajonu, Albi, Poznanju, Oldenburgu, Partizanu u više navrata. Sa Nenadom Čankom, Vladom Šćepanovićem, Acom Matovićem, koji mu je bio asistent u reprezentativnim selekcijama…Ima osvojena dva Kupa Radivoja Koraća.

Sjajne rezultate pravio je kao selektor mlađih reprezentativnih kategorija i u vreme Dejana Bodiroge sadašnjeg predsednika Evrolige. Popularni Džoli okitio se sa velikim brojem medalja, zlatom na prvenstvima Evrope u Turskoj i Španiji, srebrom na Svetskom prvenstvu u Litvaniji odnosno Češkoj.

Mijatovićev zadatak u Partizanu bio je i da uspostavi sistem u radu sa mlađim kategorijama Beograđana.

Pored Džolija Mijatovića u stručnom štabu Borac Mozzarta novo ime je poznati trener Ivan Drobnjak. Iz dosadašnjeg Stručnog štaba rad nastavljaju Miroslav Mile Milić i Darko Luis Bogićević.

Poželimo sreću novom treneru Borac Mozzarta koji narednu utakmicu igra sa Megom.

Mozzart Sport, Đurđe Mečanin

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar