Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poznato stanje dvojice povređenih u nesreći kod Mojsinja, treći izgubio život na licu mesta

post-title
Foto: RINA


U teškoj saobrćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u blizini sela Mojsinje jedno lice nastradalo je na licu mesta, dok su dvojica muškaraca hospitalizovana u Opštoj bolnici u Čačku.

"U Službu urgentne medicinske pomoći primljen je pacijent 1981. godište sa teškim telesnim povredama u vidu preloma vratnog pršljena i rebara. Nakon opservacije primljen je na odeljenje intenzivne nege. Trenutno je u stabilnom stanju", rekla je za RINU Jelena Knežević pr Opšte bolnice u Čačku.

Muškarcu (42) koji je takođe hospitalizovan usled nesreće u Mojsinju konstatovane su lakše telesne povrede u vidu ugruvanosti i on je iz predostrožnosti smešten na odeljenju hirurgije.

Do udesa je došlo kada je vozač putničkog automobila pokušao da skrene sa glavnog puta, auto koje se kretalo iza njega ga je sustiglo i udarilo, a zatim odbacilo u suprotnu traku. Iz tog pravca je naišao kamion i udario i automobil.

RINA



Komentari

Мојсиње на тој релацији од дома културе до дома културе у д Горевница су све надгробне плоче поред пута и нико ништа не предузима саобраћајци дању кажњавају људе због минималних прекорачења да испуне квоту док ноћу на овој релацији је Елдорадо за трке и дивљање такозваних опасних момака пазарац Београђана и наших гастанбајтера и татиних и маминих синова са бесним аутима из мојсиња сам и стално сам сведок оваквих дешавања нарочито ноћу


Ostavite komentar