Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dejan Mijatović posle poraza od FMP-a: Preostaje nam da se okrenemo utakmici sa Igokeom!

post-title
Foto: FMP Meridian/Ivica Veselinov


U okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige u Železniku su se sastali domaći FMP Meridian i gostujući Borac Mozzart. Kada je semafor označio kraj susreta, rezultat je bio ubedljivo u korist tima iz prestonice, a glasio je 107:81 (31:23; 24:11; 25:23; 27:24).

Samo u prvih nekoliko minuta tim iz grada na Moravi bio je ravnopravan rival na parketu hale u Železniku. Krajem prve deonice FMP je dodao gas, pa je lako došao do fine prednosti. A u narednih pola sata meča domaćin je bio jedini tabor koji se pita i diktira tempo okršaja. Borcu je ostalo da samo na momente uradi nešto dobro u fazi napada. Kada je stavljena tačka na utakmicu, FMP je imao velikih +26, pa je apsolutno zasluženo došao do novog trijumfa.

Dejan Mijatović, šef struke Borca Mozzart, nakon utakmice bio je vrlo kratak.

,,Čestitke FMP-u na zasluženoj pobedi, bio je mnogo bolji večeras. Nama preostaje da se okrenemo utakmici sa Igokeom u sledeću nedelju, koja je izuzetno važna za nas. Ne bih dalje ništa rekao, jer je sve viđeno na terenu”, izjavio je trener Čačana.

Borac Mozzart će imati nešto više vremena do sledećeg izazova. Naredni protivnik Čačanima biće Igokea m:tel, a meč u dvorani kraj Morave zakazan je za nedelju 22. januar. Početak susreta je planiran za 17:00.

KK Borac/Nikola Minović

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar