Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Karte za koncert Peđe Blizanca za 6. mart rasprodate, pevaće sa Čačanima i 7. marta

post-title


Čačak - Pevač Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac nakon pet uspešnih koncerata u Beogradu, svoju koncertnu turneju nastavlja i po Srbiji.

 

Čačani će imati priliku da ga slušaju 6. marat u sali Kulturnog centra, a karte za ovaj koncert već su rasprodate. Zbog velikog interesovanja čačanske publike Peđa je odlučio da održi još jedan koncert u gradu na Moravi i to 7. marta.

 

„Veoma se radujem što ćemo se moja publika i ja družiti na ova dva koncerta i obećavam dobru zabavu uz muziku”, kazao je Peđa.

 

On je istakao da je nakon Beograda usledio veliki niz nastupa, a sudeći po reakcijama publike svi se sjajno zabavljaju.

 

„Verujem da će tako biti i ovog puta. U narednim nedeljama objavićemo datume nastupa i u drugim gradovima u Srbiji”, izjavio je Jovanović.

 

Peđa je do sada snimio kavere brojnih svojih kolega kao što su Kemal Monteno, Toma Zdravković, Nedeljko Bajić Baja, Šaban Šaulić, Željko Samardžić, DŽej Ramadanovski i mnogi drugi.

 

Podsećanja radi, tokom koncerta u Beogradu muzičar je dobio podršku brojnih kolega, a oni su pokazali da sujeta u muzičkim vodama, bar kada je on u pitanju, ne postoji. Peđinim koncertima prisustvovale su kolege kao što su: Nenad Jovanović, Ana Kokić, Saša Matić, Aco Pejović, Boban Rajović, Željko Šašić, članovi grupe Leksington, Ina Gardijan, Al Dino, Edo Abdović i mnogi drugi.

 

 

 

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar