Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiNosio nanogicu i imao dva sata slobodna za šetnju: On za to vreme otišao do hostela i ukrao bicikl, pa ga kasnije prodao dečaku za 1.000 dinara

post-title
Ilustracija, foto: RINA


Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podnelo je optužni predlog pritv meštanina M. R. (43), tereteći ga za krivično delo krađe. U predlogu se navodi da je okrivljeni 19. aprila prošle godine u 15.15 sati u Čačku, u intervalu dozvoljene šetnje (15.00 – 17.00) pošto izdražava kaznu zatvora u kućnim prostorijama sa elektronskim nadzorom, izašao iz stana i otišao do jednog hostela.

Tu je ukrao bicikl „stouk”, crni sa malim znakom švajcarske zastave na ramu. Dvotočkaš je imao 21 brzinu, korpu na zadnjem blatobranu, a vrenost bicikla je 23.456 dinara. On je vlasništvo oštećenog M. Ć. iz Čačka koji je bicikl ostavio uz dvorište hostela, a kradljivac je odmah bicikl prodao maloletnom dečaku B. Đ. za samo 1.000 dinara, i tako počinio krivično delo krađe, detaljno se navodi u dokumentima u koje je agencija RINA imala uvid.

Okrivljeni M. R., inače, u proteklih 17 godina osuđen je 19 puta u Opštinskom i Osnovnom sudu u Čačku, uglavnom zbog krađa.

RINA

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar