Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiUhapšeni lopovi koji su upadali u kuće i vikendice u okolini Čačka i Lučana i krali sve što im se našlo pod rukom

post-title
Ilustracija, foto: Shutterstock


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su seriju teških krađa i dve krađe i uhapsili G. S. (1987) iz ovog grada, dok su po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku protiv dvojice dvdesetšestogodišnjaka podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela.

Sumnja se da su oni, krajem decembra prošle godine i u toku januara ove godine, na području sela u okolini grada Čačka i opštine Lučani, provaljivali u kuće, vikendice i pomoćne prostorije, odakle su ukrali jedan kultivator sa priključcima, elektromotore, više motornih testera, trimera, aluminijumske felne sa gumama, brusilice, razni alat, hranu, piće i druge predmete.

Predmeti koji su pronađeni kod osumnjičenih, a potiču iz krivičnih dela, oduzeti su i vraćeni oštećenima.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv dvojice dvdesetšestogodišnjaka podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok je osumnjičenom G.S. sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar