Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dejan Mijatović posle poraza od Mege: I dalje je sve u našim rukama!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


U sastavu 22. kola AdmiralBet ABA lige jedna od utakmica je igrana u Čačku, gde je domaći Borac Mozzart ugostio Megu MIS. Iako je meč imao silnu važnost za crveno-beli sastav, na kraju duela pobeda je završila u rukama gostiju, koji su slavili skorom 80:86 (28:17; 16:18; 16:31; 20:20).

Dejan Mijatović, trener Borca Mozzart, nakon meča je analizirao susret u kom je njegov tim odigrao odlično prvo poluvreme, ali je na kraju ipak poražen.

„Presudila je treća četvrtina, u kojoj smo postigli 16, a primili čak 31 poen. Energetski smo bili dobri u prvom poluvremenu i utakmica se razvijala u pravom smeru po nas. Ali presudna je bila polivalentnost igrača Mege i njihova atletska sposobnost. U drugom poluvremenu nismo imali rešenje za agresivnost protivnika, koji je zaustavio naše igrače. To je odlučilo ishod meča. Generalno gledano, celu sezonu imamo probleme sa ovakvim stvarima“, rekao je kormilar Čačana.

Bez obzira na poraz, šef struke Borca Mozzart veruje da još postoji šansa za ispunjenje cilja.

,,I dalje je sve u našim rukama. Sledeće nedelje nas očekuje utakmica sa MZT-om, a to će biti ključni meč za nas. Nemamo mnogo vremena za tugovanje, moramo da se okrenemo narednom rivalu. Sigurno da je na nama veliki psihološki pritisak, ali moramo da nađemo rešenje. Potrebno je da uđemo protiv MZT-a sa više samopouzdanja, da igramo sa više rezona i daleko disciplinovanije“, dodao je Dejan Mijatović.

I narednu rundu Borac Mozzart će igrati na parketu Dvorane kraj Morave. Naime, u Čačak će doći MZT Skoplje Aerodrom, a taj meč biće krucijalan za sudbinu oba sastava. Okršaj je zakazan za subotu 25. mart, a početak za 19:00.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar