Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dejan Kovačević izabran jednoglasno za predsednika Opštinskog odbora SNS u Gornjem Milanovcu (FOTO)

post-title
Foto: OO SNS Gornji Milanovac


Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu održao je juče sednicu Izborne Skupštine na kojoj je jednoglasno izglasano da predsednik Opštinskog odbora ponovo bude Dejan Kovačević. Obraćajući se prisutnima, Kovačević je podsetio na dosada realizovane projekte, kao što su infrastrukturni radovi na području cele opštine, izgradnja kanalizacione mreže, rekonstrukcija Opšte bolnice, otvoreni bazeni na Rudniku, ali i na projekte koji su u toku i koji će se tek raditi, istakavši da svega toga u najvećem delu ne bi bilo bez podrške Vlade Srbije i predsednika Republike, Aleksandra Vučića.

-Na predsedničkim izborima, održanim prošle godine, 12778 naših sugrađana glasalo je za Aleksandra Vučića. Poštovani delegati, hvala što ste ponovo pokazali jedinstvo koje negujemo od samog osnivanja stranke u Gornjem Milanovcu. I tokom ovih stranačkih izbora po Mesnim odborima mogli smo da vidimo da stranka u Gornjem Milanovcu neprestano raste. To se moglo videti i u prethodnom periodu, što pokazuju i rezultati na izborima. U svakom izbornom krugu smo osvajali sve više i više glasova. Na lokalu smo na poslednjim izborima 2020. godine dobili od izašlih 20 159 birača čak 10117, ili 51,19%, odnosno apsolutnu većinu, od 49 odborničkih mesta, Srpska napredna stranka je osvojila 27. Dragi prijatelji, do narednih izbora moramo raditi još više i bolje. Okupili smo veliki broj članova koji svakodnevno moramo uvećavati, a ja sa vama i među vama, moram dati sve od sebe da radim vredno, odgovorno i marljivo kako bi nam rezultati bili još bolji i da opravdam ovo vaše večerašnje poverenje. Hvala što ste mi još jednom dali poverenje i učinili veliku čast da budem na čelu Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu, da budem na čelu najboljih, najvrednijih i najhrabrijih ljudi. Živela Srpska napredna stranka, živeo Gornji Milanovac, živela Srbija! –poručio je Kovačević.

IMG_2500 (1)

Izbornoj sednici prisustvovao je i Krsto Janjušević, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i koordinator za Zlatiborski, Moravički i Raški okrug.

-Dragi saborci iz junačkog Gornjeg Milanovca, veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde sa vama. Čestitao bih Dejanu Kovačeviću na izboru za predsednika Opštinskog odbora, kao i svim delegatima na uspešnim unutarstranačkim izborima i na velikom poslu. Vi ste svi birani na vašim mesnim odborima i odatle nosite legitimitet na Opštinski odbor gde ćete u budućnosti delegirati sve probleme i učestvovati u aktivnom rešavanju problema naših sugrađana i punim doprinosom da unapredite život svih građana Gornjeg Milanovca na svim poljima. Sledimo političku viziju Aleksandra Vučića gde imamo jasan zadatak, a to su rezultati i snažna borba za našu Srbiju–rekao je Janjušević.

IMG_2533



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar