Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi šef stručnog štaba lučanske Mladosti je Milorad Kosanović

post-title
Foto: Radio D


Lučani - Milorad Kosanović, zvanično je postao novi šef stručnog štaba FK “Mladost” iz Lučana. Tim povodom je održana konferencija za novinare.

„Rekao sam igračima, vama mogu da ponovim. Nisam došao ovde samo zbog toga što poštujem ljude koje vode Mladost. To je klub koji je poslednjih petnaestak godina svetlost u tami normalnog fudbala u Srbiji. Malo mesto, mali klub, bez ikakvih potresa traje godinama. Mladost je pravila igrače i pokazivala put kojim putem da idu. Greh bi bilo dići ruke od ovog kluba“, poručio je na početku Milorad Kosanović.

„Rezultati su plod igre, ako nemaš rezultate u kontinuitetu, onda znači da nešto ne radiš dobro. To moramo da promenimo. Sada nije vreme da se radi i priča, video sam na dosadašnjim utakmicama da ekipa poslednjih pola sata bukvalno stane. Nema igre, nema trčanja.Ne stojimo dobo u poslednjoj liniji. Stalno ulazimo u probleme. Teško je iz toga izaći u tranziciju. Moramo da uradimo sve, samo da ne napravim glupost i previše da ih opteretim. Treba da podigu nivo fizičkog resursa na drugi nivo. Igru ćemo usput da nameštamo. Ima mnogo posla, zato sam i došao“.
Bio je već u sličnoj situaciji Milorad Kosanović. Povoljna okolnost po njega je što će se na početku mandata susresti sa Novim Pazarom i Napretkom, ekipama koje je predvodio.

„Nikome nije lako. Na nama je da se potrudimo najviše što možemo u ovih desetg utakmica. Igraćemo sa klubovima koji su tu oko nas, malo iznad nas. Tu smo jednaki, malo će biti potrebno vreme, više nego što neko drugi očekuje. Vrlo je bitno da napravimo dobre rezultate u ova tri kola, pre odigravanja“.
Mladost je posle 27 odigranih kola uspela da osvoji 21 bod i trenutno se nalazi na 14. poziciji Mozzart Bet Superlige Srbije. U narednom kolu će na svom stadionu dočekati Novi Pazar.


GZS / Radio D



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar