Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Hitno prebačena na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Beogradu: Devojka (22) u udesu u Mojsinju zadobila teške povrede glave

post-title
Foto: RINA


Čačak - Dvoje lica, devojka (22) i muškarac (61) zadobili su teške telesne povrede u udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Mojsinje. Usled težine povreda, devojka je iz Opšte bolnice u Čačku prebačena u Klinički centar u Beogradu.

- Zbog zadobijenih teških telesnih povreda glave transportuje se na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Beoradu. Muškarac je zadobio teške povrede grudnog koša i prelom ekstremiteta. Žena starosti 50 godina stabilnih je vitalnih parametara sa povredom grudnog koša i potkolenice, potvrđeno je za agenciju RINA u OB Čačak.

Do udesa je došlo kada je jedan autobus preticao drugi i tom prilikom se sudario sa vozilom fiat koje mu je dolazilo u susret.

Inače, deonica Ibarske magistrala koja prolazi kroz selo Mojsinje odavno je poznata kao crna tačka ove saobraćajnice. Na njoj je do sada život izgubilo preko 20 ljudi, a na svakih 30-ak metara ovde se može videti po jedan nadgrobni spomenik.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar