Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Na Dan smeha i šale u Čačak "stend ap" nastup Andrije Dabanovića!

post-title
Foto: Promo


Čačak - Posle velike turneje po Crnoj Gori, Andrija će se 1. aprila predstaviti i čačanskoj publici. Stend ap „Mokre glave” govori o Dabanovićevom odrastanju u Podgorici, burnom detinjstvu, kockarskoj zavisnosti i odvikavanju od nje.

To je priča o životnim usponima i strmoglavim padovima, karakternoj transformaciji i vaspitanju koje je na prvom mestu podrazumevalo zabranu izlaska mokre glave napolje, što je, navodno, predstavljalo preduslov za zdravo i bezbrižno detinjstvo. Kao nestašno dete, roditelji su ga često kažnjavali, izazivajući u njemu revolt i buntovništvo.

Danas, nakon toliko godina, Andrija se u predstavi iskreno priseća prošlosti bez dlake na jeziku. Međutim, zbog dinamičnosti i energičnosti koju pokazuje na sceni, uprkos želji, ipak ne uspeva ispuniti dugogodišnji zahtev svojih roditelja, te u jednom trenutku, spletom okolnosti, nastup započinje mokre glave.

Nastup Andrije Dabanovića održaće se u čačanskom Kulturnom centru u Velikoj sali sa početkom u 20 časova. Karte su u prodaji, cena ulaznice je 800, 1.000 i 1.200 dinara.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar