Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



MediaPortal slavi 10 godina postojanja!

post-title
Foto: Promo


Ova godina važna je za MediaPortal, najmoderniji portal, koji proslavlja punih 10 godina postojanja. Otkako je počeo sa radom, MediaPortal u mnogome je oblikovao i redefinisao medijsku scenu Zapadne Srbije i Šumadije.

Zahvaljujući inovativnom i kvalitetnom sadržaju, MediaPortal je u rekordnom roku postala komercijalna stanica, čije vesti redovno slove za najčitanije vesti.

Pažljivo kreiran i raznovrstan program za svačiji ukus razlog je što je MediaPortal uspeo da se pozicionira kao moderan portal sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom, i postane omiljena stanica u telefonima širom Zapadne Srbije i Šumadije.

Vizuelnim identitetom i unapređenim portala, koji odlikuje najmodernija prezentacija kredibilnih, aktuelnih, objektivnih i tačnih informacija, kao i vrhunskim životnim pričama, ali i LIVE programima koji su realizovani u saradnji sa agencijom RINA.

MediaPortal je ponosan i na svoj tim koji je svake godine sve veći i brojniji,a poznato je da s velikim zadovoljstvom dajemo šansu i mladim talentima da se oprobaju i usavršavaju uz iskusnije kolege. 

Vrhunski tim hrabro uvodi novine i menja navike čitalaca jer je politika oduvek bila kvalitet kao imperativ u poslovanju.

VELIKO HVALA NA POVERENJU I PODRŠCI 

Ovom prilikom želimo da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i podršci svih ovih godina.

Bez vaše podrške danas ne bi bili tu gde jesmo zajedno sa vama.

Tako će biti i u narednih deset godina.

 

Vaš MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar