Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac odigrao još jedan pripremni meč, Crvena zvezda slavila u Beogradu

post-title
Foto: KK Crvena zvezda


Prvi tim Borca Mozzart večeras je realizovao još jedan prijateljski okršaj, a u sklopu priprema za novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi. Protivnik je bila Crvena zvezda Meridianbet, koja je slavila na svom parketu rezultatom 90:73.

Uprkos porazu, bio je ovo sjajan ispit za izabranike Dejana Mijatovića, koji su imali priliku da odmere snagu i košarkašku veštinu sa jednom od najboljih ekipa na Balkanu, članom Evrolige. Iskustvo stečeno u ovom susretu puno će značiti u nastavku priprema za takmičenje koje se neumitno bliži.

Najraspoloženiji igrač u redovima Čačana bio je Ronaldo Segu, koji je meč završio sa 21 poenom. Dvocifreni učinak imao je još samo Džaval Frenklin, koji se zaustavio na 13 poena. Kod domaćina istakao se Nemanja Nedović, koji je ubacio 25 poena.

Crvena zvezda Meridianbet: Karapandžić, Lazarević, Mitrović 19, Lazić 13, Nejpir 3, Bolomboj 8, Ilić 5, Nedović 25, Gedraitis 8, Kuzmić 2, Hanga 5.

Borac Mozzart: Segu 21, Manojlović 4, Talić 2, Radović 2, Rebrača 2, Nikolić 2, Tomašević 8, Birts 6, Frenklin 13, Šalić 4, Todorović 3, Čarapić 6.

KK Borac/Nikola Minović 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar