Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kulturni centar Čačak traži nove članove  

post-title
Foto: Mediaportal


Glumačka radionica

Audicija za glumačku radionicu biće održana 30. septembra u 12 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Čačak. Audicija se organizuje za dečake i devojčice 7. i 8. razreda osnovnih škola kao i svih razreda srednjih škola. Za audiciju je potrebno pripremiti jedan monolog i kazivnaje jedne pesme (poezija), a mogu se prikazati i neki od dadtnih talenata poput pevanja, plesa, sviranja, imitacija. Radionicu vode Jovana Mišković i Dušan Vukašinović, glumci ansambla Srpskog narodnog pozorišta.

Kulturni centar Čačak traži nove članove; Foto: Kulturni centar Čačak

Glumački atelje

Audicija za glumački atelje - pozorišne radionice za odrasle biće održana takođe 30. septembra u 16 časova u Velikoj sali Kulturnog centra u Čačku. Za aduciju je potrebno pripremiti jedan monolog i kazivanje jedne pesme (poezija), a možete prikazati i neke od dodatnih talenata poput pevanja, plesa, sviranja, imitacije. Na ovu audiciju se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina.

Kulturni centar Čačak traži nove članove; Foto: Kulturni centar Čačak

 

Likovni studio

Prijavljivanje za upis u Likovni studio Kulurnog centra Čačak trajaće od 15. do 28 septembra. Pravo na upis imaju deca od šeste do 15 godine, a na pripreme za upis na umetničke škole i fakultete stariji od 15 godina. Prijave za upis se mogu dobiti radnim danima na blagajni Kulturnog centra od 9 do 20 časova ili na sajtu https://kulturnicentarcacak.org/. Popunjene prijave se mogu predati lično kod organizatora programa Jelene Puškar, na blagajni Kulturnog centra radnim danima od 9 do 20 časova ili elektronskim putem na mejl adresu: h.knezevic@kulturnicentarcacak.org Spisak polaznika po grupama biće istaknut na sajtu ustanove: https://kulturnicentarcacak.org/ najkasnije do 30. septembra 2023. godine.

Kulturni centar Čačak traži nove članove; Foto: Kulturni centar Čačak

 

Baletski studio

Prijavljivanje za upis u Baletski studio Kulturnog centra Čačak trajaće od 15. do 28. septembra 2023. godine. Nastavu će voditi nastavnica baleta Ivana Dunjić. Pravo na upis imaju deca predškolskog uzrasta, I, II, III I IV razreda, kao i deca koja su završila osnovnu baletsku školu. Prijave za upis mogu se dobiti radnim danima na blagajni u Kulturnom centru od 09 do 20 časova ili na sajtu: https://kulturnicentarcacak.org/ Popunjene prijave se mogu predati lično kod organizatora programa Jelene Puškar, na blagajni Kulturnog centra radnim danima od 9 do 20 časova ili elektronskim putem na mejl adresu: h.knezevic@kulturnicentarcacak.org. Spisak polaznika po grupama biće istaknut na sajtu ustanove https://kulturnicentarcacak.org/ najkasnije do 30. septembra 2023. godine.

Kulturni centar Čačak traži nove članove; Foto: Kulturni centar Čačak

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar