Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Restoran ,,DOM“ u Pranjanima potpuno rekonstruisan i prilagođen za održavanje raznih porodičnih slavlja

post-title


Gornji Milanovac, Pranjani - Restoran ,,DOM“ u Pranjanima potpuno je rekonstruisan i prilagođen za održavanje raznih porodičnih svetkovina, svadbi, rođendana, banketa i drugih slavlja koji u ovom trenutku može da primi do 500 gostiju. Pored kuhinje koja je dimenzionisana za upravo ovakve događaje, urađeni su potpuno novi mokri čvorovi, ali i rashladni sa najboljim sistemom  za  ventilaciju.

U sklopu restorana je parking za oko 300 automobila, ali za par nedelja biće tu i zabavište za decu koju mogu koristiti gosti restorana.

Ovaj prelepo sređen objekat  je već na raspolaganju a sve bliže informacije mogu se dobiti na telefon  +381628288846.

Kafana u kojoj je redovan gost Radoš Bajić i njegov sin, evo ko još..

Zanimljivo je da u sklopu „Doma“ svakodnevno radi restoran koji u svojoj ponudi ima tradicionalnu kuhinju, kuvana jela i izuzetan roštilj ali iz kojeg uvek miriše sveže ispečen domaći hleb, i gde možete poručiti „vruću lepinju sa kajmakom“ koju mnogi pamte iz ranog detinjstva.

Slavni srpski glumac, reditelj i scenarista Radoš Bajić redovni je gost ovog restorana a pre dva dana na vruć hleb sa kajmakom svratio je sa svojim sinom Nedeljkom, sjajnim mladim glumcem iz poznatih srpskih serija.

Upravo u tom specijalitetu nedavno je uživala i mega diva narodne muzike Lepa Lukić koja je tom prilikom izjavila da nije slađe ručala od kako je otišla iz  Miločaja.

GZS

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar