Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vučić: Podržaću SNS na predstojećim izborima, oni su najvažniji

post-title
Foto: Instagram/SNS Srbija


Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u Šapcu da će na predstojećim vanrednim izborima podržati SNS i zajedno se boriti sa naprednjacima.
Srpska napredna stranka proslavlja danas 15 godina od osnivanja skupom u Šapcu kojem prisustvuje Vučić koji je pred početak stranačkog skupa, poručio naprednjacima da predstojeći izbori treba da budu za njih najvažniji.

"Pokušaće da sruše sve ono što ste vi stvarali svojom snagom i energijom i zato je važno da se borimo, jer neću da se sklanjam i pravim neutralan, jer biti neutralna i ne biti uz svoju SNS je zločin prema Srbiji i zato ću da je podržim svojom svim srcem i svojom snagom i da se borim sa vama", naglasio je Vučić.

Kazao je da je cilj da nastavimo da gradimo našu zemlju i da je čuvamo.

Vučić je po ulasku u punu sportsku halu pozdravljen dugotrajnim aplauzom, a svečanost je počela izvodenjem himne "Bože pravde".

Srpska napredna stranka osnovana 2008. godine nakon što se odvojila od Srpske radikalne stranke (SRS).

SNS je politička organizacija jasnog demokratskog opredeljenja, čiji je cilj sprovođenje državotvorne politike, zaštita vitalnih nacionalnih interesa, unapređenje ljudskih prava, realan i ubrzan ekonomski razvoj, navedeno je na internet stranici te partije.

Stranka se zalaže za ulazak Srbije u Evropsku uniju, ali i za blisku saradnju sa Ruskom Federacijom, Sjedinjenim Američkim Državama, Kinom, Japanom i zemljama trećeg sveta koje postaju sve značajniji nosilac svetskog razvoja.

Ivica Dačić čestitao 15 godina od osnivanja SNS

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić uputio je danas čestitku povodom 15 godina od osnivanja Srpske napredne stranke.

"Dugogodišnjem lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću i sadašnjem predsedniku Milošu Vučeviću upućujem, u ime Socijalističke partije Srbije i svoje ime, srdačne čestitke povodom 15 godina od osnivanja Srpske napredne stranke, koja ima odlučujući uticaj na kreiranje i vođenje državne politike u poslednjih 11 godina", rekao je Dačić.

Kazao je da je ponosan na sve rezultate te politike u ekonomskoj konsolidaciji i razvoju zemlje, kao i na ojačanu međunarodnu poziciju Srbije, navedeno je u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Srbija je doživela istorijske promene i napredak, rekao je lider SPS i ministar spoljnih poslova Srbije.

"Uveren sam da ćemo takvu saradnju nastaviti i posle pobede na decembarskim izborima, u interesu Srbije i bolje budućnosti svih građana naše zemlje, kao i srpskog naroda u celini," navodi se u čestitki Ivice Dačića.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar