Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U petak “Novogodišnje igre bez granica“ u “Plavoj hali“ u Atenici

post-title
Foto: Promo


Pod pokroviteljstvom Grada Čačka, a u organizaciji Sportskog centra “Mladost“, u petak, 29. decembra, održaće se “Novogodišnje igre bez granica“, u sportskoj hali “Mladost“, (Plava hala) u Atenici, sa početkom u 17 časova.

Na manifestaciji učestvuje 100 takmičara, uzrasta 6 i 7 godina, podeljenih u 10 ekipa (ekipe školica iz oblasti sporta i obrazovanja), koji će se nadmetati u tradicionalnim i modernim sportskim disciplinama.

Tri prvoplasirane ekipe će dobiti pehare, a za sve takmičare obezbeđene su medalje, zahvalnice za učešće i novogodišnji paketići.

Učesnici:

 

1. Škola fudbala “FOOT PRO“, Čačak

2. Obrazovno-kreativni centar “ZNAM ZA VIŠE“, Čačak

3. Košarkaški klub MLADOST, Čačak

4. Atletski klub ČAAK, Čačak

5. Škola stranih jezika “LITTLE BIG BEN“, Čačak

6. Karate klub NEMANjA, Čačak

7. Centar za srpski jezik “OD A DO Š“, Čačak

8. Škola sporta “KASPER“, Čačak

9. Fudbalski klub ARES, Čačak

10. Plesni studio “STAR DANCE“, Čačak

 

Sa svojim koreografijama, predstaviće se publici: Baletski studio “ADAGIO AS“ Čačak i KUD “BAMBI“ Čačak. Svi izvođači će biti nagrađeni novogodišnjim paketićima.

 

Nakon sportskog dela “Novogodišnjih igara bez granica“, za sve prisutne mališane biće organizovan prigodan novogodišnji program, uz slikanje sa Deda Mrazom, princezama i drugim maskotama.

 

– Zahvaljujemo se i svim prijateljima bez čije podrške ova manifestacija ne bi uspela. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane, da nam se pridruže u nameri da našoj deci ulepšamo dan, pružajući im podršku i priliku da se pokažu. Budeti i vi podrška ovog velikog događaja za naše mališane – poručuju iz SC “Mladost“.

 

Ulaz je besplatan.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar