Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS GrO Kraljevo: Sramno ponašanje Ivana Matovića, pripadnika grupe građana "Starosedeoci"

post-title


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kraljevu, najoštrije osuđuje sramno ponašanje pripadnika grupe građana Starosedeoci Ivana Matovića. Na medijima i kanalima vođe Đilasa, ovih dana začuo se glas Ivana Matovića u maniru glumca žrtve u pokušaju.

 

Prvi trač Kraljeva, lokalni nasilnik i prevarant Ivan Matović opet nije mogao da se seti ko ga je zvao i nudio mu da pređe u SNS. I pored svih naših molbi da kaže o kome se radi, on koji toliko mrzi SNS ipak čuva tu tajnu.

 

Srpskoj naprednoj stranci ne treba Ivan Matović, a kome je potreban pogledajte kroz funkcije koje trenutno obavlja: "Starosedeoci" - predsednik, "Novo lice Srbije" - potpredsednik, "Srbija protiv nasilja" - Đilasov nasilnik i kandidat za narodnog poslanika na dnu liste, "Alternativa za promene" Liridon Latifi - savetnik.

 

Ivan Matović je nasilnik koji je tukao svoje prve dve supruge za šta postoje lekarski nalazi i mnogo dokaza koji potvrđuju ova gnusna dela. Zašto ćuti o ovoj temi?

 

Ivan Matović je jako blizak sa liderom albanske političke partije u Preševu "Alternativa za promene" Liridon Latifijem, sa kojim je ostvario intenzivnu političku i privredno-interesnu saradnju, pre svega kroz zajedničko vlasništvo i funkcionisanje nekoliko benzinskih pumpi na području Preševa, Bujanovca i drugih mesta u južnoj Srbiji. Zašto ćuti o ovoj temi?

 

Kaže Matović da je platio kaznu tokom poreske kontrole samo oko milion dinara jer je imao mali promet, a da je bio veći promet platio bi veću kaznu. Hteo je da nam poruči to, da je mogao više da krade, krao bi. Zaboravi se tako u svojoj bahatosti pa prizna da je tajio porez. Zasto ne plaćaš porez Matoviću?

 

Ivan Matović iz Kraljeva je 2008. godine bio deo grupe huligana koja je naoružana palicama, metalnim šipkama, lancima, slomljenim bocama, više od pola sata držala, takoreći pod opsadom, prijemno odeljenje hirurške bolnice kraljevačkog Zdravstvenog centra, nakon što je u ovu ustanovu upala želeći da se do kraja obračuna sa dvojicom suparnika koje su prethodno pretukli u kafani i koji su tu zatražili medicinsku pomoć. Ćuti Matović i na ovu temu.

 

U kafani punoj dima, snima krajnje degutantne video zapise, minut pretnji, pa minut glumatanja žrtve pa minut pretnji i sve tako... Vidi se po nastupima da ne valja kada se mesaju pića i kada nasilnik glumi žrtvu. Kada se sve to pomeša onda kreću halucinacije i negde nešto zvoni, a ti se javljaš i kažeš "ne možete me kupiti".

Na pitanja se odgovara, a ne beži se od njih, kao što pobeže kada vide u kom pravcu ide anketa gde si hteo da izmeriš svoj rejting u odnosu na Darka Glišića, pa brze bolje obustaviste glasanje. Na onom krugu statistike smo te već lupom počeli tražiti.

Predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić je čovek koji je pomogao veliki broj naših sugrađana i uvek je dobrodošao u Kraljevo! Poručujemo ti, da izađeš iz tog besnog automobila Matoviću, da ne deliš ljude u Kraljevu, da se napokon navikneš na kraljevačku kaldrmu i počneš ponašati kao Kraljevčanin!

Matoviću, podsećamo te na obećanje koje si dao Kraljevčanima, da ćeš se iz politike povući ukoliko dr Predrag Terzić bude gradonačelnik! Držimo te za reč!

SAVET ZA INFORMISANJE

GRADSKI ODBOR SNS KRALJEVO

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar