Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Aleksandar Stefanović izvršni direktor Elsata: EXPO 2027 velika poslovna šansa za domaću privredu

post-title
Foto: Infopress


Na prestižnoj međunarodnoj izložbi Expo 2027. koja će biti  održati u Beogradu, Srbija će biti predstavljena kao zemlja inovacija i tehnologija, a u čačanskom preduzeću Elsat, koje se bavi proizvodnjom  I sklapanjem  led reklamnih displeja,  pripreme za ovu svetsku izložbu  vide  kao veliku šansu za domaću privredu.

U  Elsatu velika su očekivanja  koja se baziraju na pripremi I organizaciji  svetske  izložbe  Ekspo 2027.  koji se ocenjuje kao  jedan od najvažnnijih dogadjaja  koji će biti održan u Srbiji . 

“Mi se bavimo proizvodnjom led ekrana I to je proizvod koji treba da bude na Ekspo 2027 . Naša namera je da  pokušamo da ukažemo  Vladi Srbije da tokom radova  na izgradnji I na pripremi  izložbe oprema I izvodjenje  radova treba da budu povereni domaćoj privredi  i domaćim preduzećima.  Nadam se da će tako I biti. MI imamo proizvvode I kapacitete koji mogu to da iznesu”, ističe Aleksandar Stefanović ,izvršni direktor Elsata.

Elsat je prva domaća firma koja je u saradnji sa kinskim partnerima započela proizvodnju led ekrana. Deo proizvodnje  elektronskih  komponenata  I dalje se realizuje  u Kini,  a dorada I finalizacija, sklapanje, projektovanje novih rešenja I kompletan servis proizvoda vrši se u  pogonu u Prislonici. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar