Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Na motorima će preći preko 1.000 kilometara za tri dana samo da bi bili na najvećoj zimskoj motorijadi: Za Dejana i Slobodana nema prepreka - kreću od Požege do Nemačke (FOTO)

post-title
Foto: RINA


Požega - Da ljubav prema motorima i adrenalinu koji ta vožnja pruža neretko ne poznaju granice najbolje pokazuju Dejan Kovačević i Slobodan Pavlović iz Požege, jer će ovaj dvojac na svojim dvotočkašima preći put od neverovatnih čak 1.000 kilometara kako bi učestvovali na moto-skupu u Nemačkoj, koji ima tradiciju dugu 66 godina.

- Očekuje nas nezaboravna avantura i oko 1100 kilometara putovanja do mesta Sola gde se održava ova svetska manifestacija koja okuplja motoriste iz čitavog sveta. Moto skup počinje 2.februara i traje tri dana,a u planu nam je da put Sole krenemo poslednjeg dana januara i da stignemo do otvaranja, dodaje Dejan Kovačević iz Požege.

https://www.rina.rs/admin/files/17065261891706526005_pozega-motorista-put-skup-foto-privatna-arhiva1.jpg

Najveća zimska motorijada u Evropi u Nemačkoj okuplja bajkere ekstremno avanturističkog duha svake godine od 1956. Ova tradicija se duže od pola veka čuva i ne prekida, a za svakog ko vozi motor je od velikog značaja.

- Radi se o najvećoj zimskoj motorijadi u Evropi u Bavarskoj šumi u Njemačkoj - Elefantentreffen, na koju dolaze samo bajkeri ekstremno avanturističkog duha željni potpuno nepredvidivih izazova, kaže Kovačević.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar