Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Svetski poznati brend automobilske industrije Chery stigao u Kraljevo

post-title
Foto: Press služba


Nedavno je u Srbiju, u zastupništvu renomirane kompanije Grand Motors, stigao svetski poznati brend automobilske industrije Chery. Priliku da se upoznaju sa Chery vozilima, kao i da zakažu vožnju, zahvaljujući Marić centru d.o.o. kao ekskluzivnom partneru, u novom prodajnom salonu u Progorelici, od danas će imati i Kraljevčani.
Čast da preseče vrpcu na svečanom otvaranju modernog novoopremljenog izložbenog prostora u sklopu Marić centra imao je gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić.

Kako je istakao, Marić centar je odličan primer uspešnog višedecenijskog porodičnog biznisa.
„Od 1972. godine ovde je počela da radi automehaničarska radnja, nakon toga svi Kraljevčani su u Marić centru mogli da kupe vozila marke hyundai, a od ove godine ovde se prodaje i poznati brend Chery“, kazao je Terzić, pa dodao:

„Sada možemo da se uverimo koliko su kvalitetni ovi automobili i verujem da će Marić centar uspeti da postane jedan od najboljih u ovom delu Srbije.“
Terzić je izrazio zadovoljstvo što će priliku da se lično uvere u performanse ovog prestižnog automobila od sada imati ne samo Kraljevčani, već i svi zainteresovani kupci iz drugih gradova i opština u okolini.

Brojne goste i prijatelje na svečanom otvaranju Chery salona pozdravio je menadžer prodaje Marić centra Slavko Marić.

„Ovaj brend dolazi iz Narodne Republike Kine koja je jedna od najvećih rastućih ekonomija u svetu i ovde se može videti ta njihova inovativna tehnologija. U našem prodajnom prostoru zainteresovani kupci će moći da vide tri trenutno aktuelna Chery modela – FX, Tiggo 7 pro i Tiggo 8 pro“, pojasnio je Marić, pa istakao da sva vozila ovog brenda imaju sedam godina garancije.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i generalni sekretar Grand Motorsa Slavc Habidž, koji je govorio o jako dobroj, dugogodišnjoj, saradnji sa porodicom Marić. On se osvrnuo na prednosti ovih  sve popularnijih modela automobila, s obzirom na to da, kako tvrdi, svi imaju predrasude prema kineskim automobilima dok ih ne isprobaju jer, kako smatra, negativne strane ovog brenda ne postoje.

Auto-brend Chery najbolje je plasirani kineski proizvođač automobila koji je poznat po proizvodnji široke palete vozila u koju spadaju ekonomični automobili, luksuzni sedan modeli, ali i električna vozila. Chery brend postoji već 26 godina, a do kraja 2024. godine biće rasprostranjen u više od 30 zemalja u Evropi, među kojima je i Srbija.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar