Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Prepodne oblačno sa mogućom kišom, tokom dana razvedravanje, temperatura do 19 stepeni

post-title
Foto: Mediaportal


Ujutru i pre podne ponegde slaba kiša. Posle podne smanjenje oblačnosti, pa će biti i sunčanih perioda. Duvaće košava, povremeno olujne jačine. Jutarnja temperatura od 6 do 13, najviša dnevna do 19 stepeni. U Beogradu ujutru slaba kiša, tokom dana suvo, uz sunčane intervale. Biće i vetrovito. Temperatura do 18 stepeni.

U petak ujutro i pre podne pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom. U toku dana smanjenje oblačnosti, pa se očekuju i sunčani periodi, osim na jugu i istoku Srbije, gde će se do kraja dana zadržati oblačno, povremeno s kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

Vetar umeren i jak, jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura od 6 do 13, a najviša od 14 na jugu i istoku Srbije do 19 stepeni u ostalim krajevima.

U toku noći ka suboti, osim na jugu i istoku, slaba kiša padaće i u centralnoj Srbiji i na teritoriji Beograda.

Prvog dana vikenda promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Kiša se očekuje ujutro i pre podne u Banatu, na istoku i jugoistoku Srbije, a tokom dana kratkotrajno u brdsko-planinskim predelima na jugozapadu i jugu.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i ponegde u planinskim predelima jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno olujni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 12 do 18 stepeni.

U nedelju promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, na jugu Banata pojačan, južni i jugoistočni.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar