Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Tragedija na bugarskoj granici: Nastradao mladi vozač kamiona iz Čačka Vladimir Belić

post-title
Foto: Privatna arhiva


Čačak - Mladi vozač kamiona iz Čačka, Vladimir Belić (26), nastradao je danas na graničnom prelazu Kalotina u Bugarskoj. Tačne okolnosti pod kojima je nastradao za sada nisu poznate, a od nastradalog mladića se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

- Bio je izuzetno vredan i pošten mladić, želeo je da stvori dosta toga u životu i nije bežao od teškog posla. Ne možemo da verujemo da je nastradao, ogromna tuga za sve koji su ga poznavali. Bio je tako vedrog duha, uvek spreman da pomogne, kažu za RINU prijatelji nastradalog mladića.

Vladimira je javnost u Srbiji upoznala pre dve godine kada je sa grupom srpskih vozača kamiona preživeo agoniju na ukrajinskoj granici jer im ukrajnske vlasti nisu dozvolile da izadju iz zemlje. Tada su dane provodili u hladnim kabinama, bez hrane i vode.

-Ovo je samo još jedno iskustvo, voziti kamion nije lako i taj posao može da obavlja samo onaj ko voli takav način života. Teško bilo jeste, napeto i obojeno strahom za goli život, ali takve stvari se dešavaju. Sledeća tura mi je opet ka Rusiji, za nekoliko dana krećem u Moskvu, ali ovaj put ne preko Ukrajine već Litvanije i Latvije. Put jeste duži, ali je sada sigurniji“, rekao je tada uz svoj prepoznatljiv osmeh Vladimir Belić.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar