Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



GrO Srpski Pokret Monarhista Čačak: Aleksandar Kundačina kandidat za gradonačelnika

post-title


Saopštenje za javnost Gradskog odbora ,,Srpskog Pokreta Monarhista Čačak: Na sednici Gradskog odbora,, Srpskog Pokreta Monarhista,, u Čačku odlučeno je da se imenuje kandidat za Gradonačelnika G-din Aleksandar Kundačina iz Čačka, predsednik Srpskog Pokreta Monarhista.

Srpski Pokret Monarhista u Čačku poziva sve političke stranke , koje učestvuju na izborima za fer i demokratske izbore. Parazitske instant koalicije, NovaSrbija (Velimir Ilić), Narodna stranka, ako još postiji, odnosno njen predstavnik Aleksandar Radojević, i Udrženje kalemara Vlaijsav Papić, došli su do zaključka da zajedno „osvoje vlast u Čačku“.

Po svim istraživanjima javnog mnenja teško damogu dobaciti do cenzusa do 3 % biračkog tela. Ako bi se bavili genezom i istorijom pomenutih „lidera“ došli bi do zaključka da su isti pripadnici istog teritorijalno-geografskog Golijsko-Zlatarskog podneblja. Da ne bi bili maliciozni to ništa ne znači, osim da imaju istu komunističku genezu, lako proverljivo (Rakec i Velimir Ilić - dva – tri puta Sekretar partijskih organizacija) iz kojih bi se moglo pretpostaviti da ostvare komitetsku penziju.

Posebnu pažnju treba obratiti na izuzetnog stručnjaka i medijskog promotera novoformirane koalicije g-đu Violetu, bivšeg istaknutog člana i kadrovika SNS, a onda gensek grupe građana pomenutog g-dina Radojevića, pa do Narodne stranke, koja je doživela fijasko na izborima koji očekuju da mogu bilo kakav rezultat ostvariti na sledećim lokalnim izborima. Ako se tu pridoda „vrli“ stručnjak Dr. Vlajo Papić (vrli kalemar) onda nema sumnje daće pomenuta koalicija doživeti totalni „preporod“ u gradu Čačku.

Info služba SPM

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar