Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kandidata za gradonačelnika građani prijavili za bahato parkiranje, nije hteo da se skloni sa trotoara ispred ulaza u kuću?

post-title
Foto: Screenshot/GZS


Pavle Jelesijević, budući kandidat na lokalnim izborima za odbornika i gradonačelnika Čačka, parkirao je svoj BMW na trotoaru u ulici Cara Lazara i uprkos molbama prolaznika odbio je da ga ukloni dok ne popije piće u kafiću?

Meštani kažu da je to redovna pojava bahatog parkiranja i da molbe ne pomažu, a parking služba ne reaguje.

                                            Foto printsrin 

Pavle Jelesijević postao je poznat čačanskoj javnosti kao aktivista i omladinac Srpske napredne stranke u koju se prema njegovim rečima učlanio 2012. godine, i sedam godina bio aktivista ove partije koju je napustio 2019. Od tada je žestok protivnik režima, međutim njegovo ponašanje, koje mu i vlast toleriše, nije razumljivo, i mnogi tvrde da je saradnik lokalnih naprednjaka sa kojima ima politički dil?

Kako je nezadovoljni student stigao do ogromnog kapitala?

Zanimljivo je da je kao student, samo sa pripravničkim  stažom od par meseci u Elektroinženjeringu, Jelesijević uspeo da stekne ozbiljan kapital. Na svoje ime uknjižio je novosagrađenu kuću od 236 kvadrata u elitmnom delu Čačka, koju je podigao za samo četri meseca. Vrednost nekretnine, u projektnom nacrtu, kako stoji u APR je 16,665 miliona dinara.

BMW koji spada u bolje i skuplje automobile čija vrednost na tržištu u zavisnosti od godine proizvodnje, kojim je preprečio put pešacima, nije ni malo jeftinijin, pa se pitamo kako je to sve stekao kao student, budući da je Jelesijević još uvek na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje!?

Neko ovo ne može za čitav život - Jelesijeviću uspelo za četri meseca - treba li verovati takvom političaru?

Da li je zaista dva puta po tri meseca radeći u Americi, najverovatnije na crno,  gde je kako sam tvrdi čistio wc šolje, hvaleći američku demokratiji u popularnoj emisjiji „Da sam ja neko” koja je ciljano urađena kao politički marketing, zaradio ovoliki  kapital veliko je pitanje... I mnogima je ovde verovatno jasno o čemu se radi, tako da je bajka o „American dream” verovatno  pravdanje pred poreznicima, a tv serija priprema za izbore, budući da je Jelesijević najavio kandidaturu za gradolnačelnika.

GZS

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar