Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas vetrovito ali i toplije vreme

post-title
Foto: Mediaportal


Duvaće olujna košava sa udarima od oko 100 kilometara na čas, najjače u Banatu i Pomoravlju. Ujutru se očekuje razvedravanje, a novo naoblačenje i padavine prognozirani su u noći između srede i četvrtka. U snažnoj južnoj struji stiže topao vazduh podižući i jutarnju temperaturu koja će biti od 6 do 12, a najviša dnevna od 19 do 23. 

Ujutro prestanak kiše i smanjenje oblačnosti. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i vetrovito, osim u Negotinskoj Krajini, gde će biti oblačno. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima koji će najjači biti na jugu Banata, od 24 do 28 metara u sekundi.


Jutarnja temperatura od šest do 12 stepeni, najviša dnevna od 19 do 23, u Negotinskoj Krajini hladnije - oko 14 stepeni. Tokom noći prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom sa zapada, uz skretanje vetra na umeren, ponegde i jak jugozapadni.

U četvrtak ujutru još u Banatu, na istoku i jugoistoku zemlje oblačno sa kišom i pljuskovima. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uveče i tokom noći u severnim i centralnim predelima ponegde sa kratkotrajnom kišom.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar