Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poraz Čačka 94 u triler završnici od novosadske Vojvodine

post-title
Foto: Morava sport


U utakmici 26. kola Admiralbet Super lige Srbije košarkaši Čačak 94 Quantox ugostili su u Hali kraj Morave ekipu Vojvodine i pretrpeli poraz u triler završnici rezultatom 72:73 (20:18, 18:13, 15:25, 19:17).

Kao što pokauje i rezultat po četvrtinama potpuno zasluženo bi bilo i da je domaćin odneo pobedu u ovom meču, u kom je, istine radi, nastupio u skraćenoj rotaciji zbog povreda nekoliko igrača.

Imali su momci koje sa klupe predvodi Đorđe Mićić u jednom trenutku i dvocifrenu prednost i to u momentima kada se gost dosta mučio u šutu, posebno za tri poena. Ipak, duža klupa i kvalitetniji pojedinci pre svega u liku Amerikanca Džereda Kaningema koji je postigao 29 poena, doveli su do toga da u završnici meča gosti imaju u jedno momentu osam poena prednosti. Ni tada se momci iz Čačka 94 nisu predavali, uspeli su da čak ponovo dođu do prednosti, ali su onda što svojim odlukama, što i zbog par diksutabilnih odluka sudija, dopustili protivniku da pred sam kraj preuzme vođstvo i slavi sa pola koša razlike.

Kod domaćina najefikasniji je bio Lakić sa 22 peona, a Pulliam je dodao 17.

U narednom kolu košarkaši Čačka 94 gostuju ekipi Spartaka iz Subotice, a već naredne srede dočekuju ekipu Vršca.

Čačak 94 Quantox: Dodić 13, Pulliam 17, Grojić 5, Pešaković, Lakić 22, Gašić 10, Milentijević, Pantić 5, Danilović, Tatić.

Moravasport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar