Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Slike sa lica mesta kidaju srce: Svi traže malenu Danku a od nje nema ni traga ni glasa (FOTO)

post-title
Foto: Zoran Ilić, ustupljena fotografija/RINA


Bor - Potraga za nestalom dvogodišnjom Dankom iz Bora još uvek traje. Teren na kom je nestala pretražan je do detalja preko 10 puta, ali od devojčice nema ni traga ni glasa. Na policijskom ispitivanju su njeni roditelji, ali to je standardna procedura u ovakvim situacijama.

Devojčica je nestala kada se u dvorištu vikendice igrala sa majkom i bratom, a ta kuća se nalazi na 300 metara od glavnog puta. Iza kuće je jedna šuma, ali to nije gusta šuma već brisan prostor.

https://www.rina.rs/admin/files/1711536571_foto-zoran-ilic4.jpg
U potagu su uključene sve raspoložive spasilačke ekipe, meštani i rudari. Potragu dodatno otežava neprstupačan teren i loši vremenski uslovi.

Roditelji malene Danke su u stanju šoka i ekipa Hitne morala je da im ukaže medicinksu pomoć. Rodjaci i prijatelji ne gube nadu i nadaju se da će devojčicu pronaći živu.

Za Dankom se traga od juče, kada je nestala oko jedan sat popodne. Jedan od meštana je rekao da je oko pola dva video devojčicu koja bi mogla biti Danka u komšijinom dvorištu, ali ne može sa sigurnošću da tvrdi da je to ona.

https://www.rina.rs/admin/files/1711536571_foto-zoran-ilic1.jpeg

Intenzivna potraga za devojčicom, bez pauze nastavlja se i dalje.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar