Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



JKP Komunalac: Grad Čačak nema nikakva dugovanja prema Komunalcu, saradnja na visokom i profesionalnom nivou

post-title
Foto: Infopress


Saopštenje za javnost JKP "Komunalac" prenosimo u celosti bez redakcijsjih izmena.

 

Povodom javno iznetih netačnih i neprimerenih tvrdnji, plasiranih na konferenciji za štampu Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku, a koje se odnose na poslovanje preduzeća, JKP ''Komunalac'' Čačak je prinuđeno da se ovim putem medijski oglasi.

 

Imajući u vidu da je potpredsednica navedenog Odbora, gospođa Violeta Marković, i ovu priliku iskoristila da se sa gradskom vlašću obračunava preko našeg javnog preduzeća, obaveza je Komunalca da, zarad istine, građanima saopšti pravo stanje stvari.

 

Dakle, neistinit je podatak da Grad Čačak u ovom trenutku duguje JKP ''Komunalac'' iznos od preko 7 miliona dinara, po osnovu izvršenih a neplaćenih usluga. Naprotiv, ovim putem želimo da javnost obavestimo da Grad Čačak, u svojstvu osnivača JKP ''Komunalac'', nema nikakvih dospelih neizmirenih dugovanja prema našem Preduzeću. Saradnja se odvija na izuzetno visokom i profesionalnom nivou, na način što Preduzeće izvršava sve planirane aktivnosti koje su predviđene Programom poslovanja, a Gradska uprava za finansije Grada Čačka postupa po ispostavljenim situacijama i fakturama i u zakonom predviđenom roku vrši transfer sredstava na naš tekući račun. Odgovorno tvrdimo da se zarade, i sva ostala lična primanja zaposlenih u firmi, redovno i kontinuirano isplaćuju, te da nema nikakvih kašnjenja u dinamici isplate, pa moramo da demantujemo i ovakve neistinite tvrdnje gospođe Marković.

 

Na kraju, ističemo i činjenicu da nas Grad Čačak, sa pozicije osnivača ovog javnog preduzeća, nikada nije doveo u lošu i nezahvalnu situaciju, niti nam, svojim odlukama i rešenjima, otežavao poslovanje. Sa najvišim predstavnicima našeg osnivača imamo svakodnevnu i krajnje korektnu saradnju, odnosno komunikaciju, koju ovakve i slične tvrdnje, koje učestano iznosi gospođa Marković, ne mogu ugroziti.

 

Služba za informisanje JKP ''Komunalac''

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar