Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Delegacija FK Borac 1926 posetila OŠ "Tanasko Rajić" (FOTO)

post-title
Foto: FK Borac


U sklopu aktivnosti na popularizaciji fudbala i sporta uopšte, kao i na promociji rada delegacija fudbalskog kluba Borac 1926 je juče posetila osnovnu školu ‘’Tanasko Rajić’’. Dodatni povod je bilo i takmičenje u okviru Sportskih igara mladih, koje FK Borac 1926 zdušno podržava. Takođe prvotimci Borca su se podsetili na svoje školske dane I istakli da I oni I klub maksimalnu zalažu za fer-pley I ravnopravnost što je ujedno I jedan od osnovnih ciljeva Sportskih igara  mladih. Legendarni trener mlađih kategorija Aleksandar Ivković je iskoristio ovu posetu i u ime kluba uručio direktoru OŠ ‘’Tanasko Rajić’’ Vojinu Maletkoviću Borčev dres koji je nekada nosio reprezentativac Filip Mladenović, inače svojevremeno učenik ove škole.

‘’ Veoma je bitno raditi na popularizaciji fudbala i sporta uopšte jer je to pre svega prevencija zdravog odrastanja i vaspitanja mladih generacija, posebno u ovim novim vremenima, punim izazovima. Naišli smo na jako lep prijem od strane direktora, zaposlenih i učenika OŠ ‘’Tanasko Rajić’’. Kroz razgovor i druženje smo im približili značaj bavljenja fudbalom i onim što mogu očekivati ako se odluče za naš klub. Imali smo takođe priliku da se i praktično družimo sa osnovcima, jer su bili u situaciji da se odmere sa našim prvotimcima. i dalje ćemo raditi na pre svega sportskoj edukaciji jer taj put nema alternativu’’ – rekao je Aleksandar Ivković.

 Pored poznatog Aca Šerifa u delegaciji kluba su bili Miloš Teofilović, Ivan Milinković, Ivan Nikitović, kao i prvotimci Vukašin Marković i Nikola Vujičić koji su na terenu škole odmerili fudbalsko znanje sa učenicima. F



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar