Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



I danas letnje temperature u Srbiji, tokom dana i do 30 stepeni

post-title
Foto: Mediaportal


Srbija ostaje najtoplija u Evropi i danas i sutra. Sa severa Afrike na Balkan će stizati veoma topla vazdušna masa. Jutarnja temperautra od 7 do 19 , a najviša od 26 do 30.

Pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, u toku dana povremeno jak, južnih smerova, a najjači udari se očekuju na zapadu i jugozapadu Srbije. Najniža temperatura od 7 do 19, a najviša od 26 do 30 stepeni.

Slično vreme i sutra. Pretežno sunčano, veoma toplo i vetrovito uz umeren i jak vetar južnih pravaca, koji će na jugu Banata, zapadu i jugozapadu Srbije dostizati i udare olujne jačine.

Najniža temperatura od 8 do 19 stepeni, a najviša od 26 do 31 stepen. Uveče na zapadu Vojvodine, zapadu i jugozapadu Srbije, a noću i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz skretanje vetra na zapadni i severozapadni.

Zahlađenje sa kišom u utorak
Promenljivo oblačno i svežije u utorak, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Duvaće umeren, povremeno jak zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 10 do 14 stepeni, a najviša od 17 do 22 stepena.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar