Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



GrO SNS Čačak: Odsustvo prave politike i programa osnovna karakteristika opozicije u Čačku

post-title
Foto: Mediaportal


Saopštenje Gradakog odbora Srpske napredne stranke u Čačku prenosimo u celosti:

"Ko sa kim hoće, ili bolje reći ko sa kim neće, odsustvo prave politike i programa koje bi ponudili građanima pred lokalne izbore. Tako se ukratko može opisati haos u koji se ovih dana sama od sebe uvukla opozicija u našem gradu.

Najavljivali su široke koalicije - svi na istom frontu u borbi protiv vlasti. A, onda, odjednom, direktive iz Beograda još jednom su dokazale da oni ne mogu da odlučuju ni o svojim potezima pred izbore, a kamoli sutra, ne daj Bože, o sudbini naših građana. Kao rogovi u vreći – jedni hoće na izbore, drugi neće, jedni hoće u predizborne koalicije, drugi ni da čuju. Bili smo svedoci prethodnih dana brojnih konferencija, najava da će „udruženi počistiti sadašnju vlast“. Nije prošlo ni par dana – taman kada je cirkus počeo, on se ujedno i završio. Politički klovnovi više nisu čak ni smešni, nego su za žaljenje. Više se, samo malo jače od mesec dana pre, ne zna ko od opozicije izlazi na izbore, a ko ne, a teško je i „pohvatati“ iza kojih se sve naziva predstavljaju - upleli se, što bi naš narod rekao, kao pile u kučinu. 

 

 Jedno je sigurno – i oni koji su čvrsto rešeni da izađu na izbore (još se ne tačno ne zna koliko je njih) – ne mogu ni potrebne potpise za listu da prikupe. Pozivaju penzionisane nazovi političare da im pomognu, nekakve „šmekere“ sazivaju samo da bi došli do par potpisa, obećavajući im izgubljene javne funkcije, drugi besramno koriste ljudske patnje, bol i nemoć zarad sosptvene promocije, treći plaćaju novinare koji bez poštovanja novinarskog kodeksa izveštavaju o gradskim temama isključivo – jednostrano... Okupljaju sve ono što je odavno iza nas ostalo, od čega smo se mi odavno oprostili – politikanstva, nerada, neprofesionalizma, „krađa i kraduckanja“. 

 

 Čačani, međutim, imaju, na sreću, koga da biraju na predstojećim izborima. Imamo zajedničku viziju – Čačak, grad budućnosti, inovativnosti, grad u kome će svako, a posebno mladi stručnjaci moći da se zaposle, grad koji je jedno od ključnih saobraćajnih i privrednih čvorišta u državi, grad zadovoljnih ljudi, u kome će se svakog narednog meseca živeti makar malo bolje nego prethodnog.

 

Čačani, sasvim smo sigurni, znaju da prepoznaju politički avanturizam sadašnje opozicije i perspektive boljeg života koje nudi aktuelna gradska vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom. 

 

 Gradski odbor SNS u Čačku

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar