Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kundačina i Jelesijević zajedno na izborima u Čačku

post-title
Foto: Screenshot


Srpski pokret monarhista Čačak se obratio javnosti saopštenjem za medije u kome se navodi da je postignut sporazum između Monarhstičke stranke koju predvodi Aleksandar Kundačina i Grupe građana koju predvodi Pavle Jelisijević, koje će na predstojećim lokalnim izborima nastupiti na zajedničkoj listi.

U saopštenju koje prenosimo u celosti se navodi:

„Posle dugih i teških pregovora konačno je dogovoren i usaglašen tekst sporazuma Monarhista i grupe građana „Pavle", naziv grupe građana za sada još nije poznat, ali po rečima građanskog aktiviste Jelisijevića, naziv je već spreman i uskoro će se saznati. Ovaj sporazum predviđa zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima u Čačku. Detalji ovog sporazuma biće objavljeni naknadno u sledećem saopštenju.

-Konačno se oglasila jedna opoziciona stranka (Monarhisti Čačka) koja javno izražava nezadovoljstvo, i traži obustavu radova koje izvodi čuveni čačanski investitor pod pseudonimom (Drkela). Ovaj investitor svojim nepromišljeni, polu legalnim radovima nanosi neprocenjivu štetu jednom velikom čačanskom kvartu. Iz tih razloga apelujemo na nadležne organe da navedene radove pod hitno zaustave kao i da saniraju nastalu štetu pod pretnjom zakonskih sankcija, mada se na bilo koga odnosile."

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar