Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Skupljanje potpisa za lokalne izbore u Čačku: Ko, kada i gde?

post-title


Odmah po raspisivanju lokalnih izbora u Čačku koji su zakazani za 2. jun, političke stranke kao i grupe građana krenule su sa prikupljanjem potpisa za podnošenje lista sa kandidatima za odbornike.

Kao što je bilo i  očekivano koalicija okupljena oko SNS-a i SPS-a u Čačku, prva je prikupila dovoljan broj potpisa i lista pod nazivom "ALEKSANDAR VUČIĆ - ČAČAK SUTRA", je danas proglašena od strane Gradske izborne komisije.

Grupa građana "Istina i čas - Ivan Ćalović" danas je na svojim društvenim mrežama objavila da je prikupila dovoljan broj potipsa, te će u najkraćem roku predati listu Gradskoj izbornoj komisiji. Oni su se zahvalili svima koji su im ukazali poverenje i podršku.

Na lokalnim izborima u Čačku nastupiće koalicija “Svi za Čačak“ – NARODNA STRANKA dr ALEKSANDAR RADOJEVIĆ, NOVA SRBIJA – VELIMIR ILIĆ, POKRET POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE prof. dr VLAISAV PAPIĆ, POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE – VOJISLAV MIHAILOVIĆ.

Ova lista obaveštava građane da će u naredna dva dana prikupljati potpise za izbornu listu.

Utorak, 30. april:
-prostorije Narodne stranke (Sinđelićeva 1/1) od 10 – 20 časova
-prostorije Pokreta obnove Kraljevine Srbije POKS (dr Dragiše Mišovića 1) od 12 – 20 časova

Sreda, 1. maj:
-prostorije Narodne stranke (Sinđelićeva 1/1) od 09 – 19 časova
-prostorije Pokreta obnove Kraljevine Srbije POKS (dr Dragiše Mišovića 1) od 09 – 19 časova

Koalicija Čačak protiv nasilja i Novi DSS  prikuplja potpise podrške za lokalne izbore u pponedeljka, 29.aprila i utorak 30. u intervalu od 12 do 20 sati, u Karađorđevoj ulici broj 9.

Koaliciju čine Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Srbija centar – SRCE, Novi DSS, Novo lice Srbije, GG „Čačak je naš“.

Zahvaljujemo se na podršci našim biračima koji su nas podržali na decembarskim izborima i pozivamo vas da potpišete našu listu za lokanu skupštinu Grada Čačka – pozivaju iz koalicije.

Dveri Čačak obaveštavaju građane da će prikupljati potpise za izbornu listu za nastupajuće izbore u Čačku u ponedeljak, 29. i utorak, 30. aprila, od 8-21 sat u kancelariji Dveri na gradskom šetalištu.

Naziv izborne liste je "PRIMARIJUS DR MILAN ROGANOVIĆ – SRPSKI POKRET DVERI – “BOŠKO OBRADOVIĆ – Radmila Živković – Dragan Ćendić – Biljana Rubaković“, a nosilac izborne liste je primarijus dr Milan Roganović.

Pozivamo sve sugrađane koji podržavaju Dveri da dođu i svojim potpisom podrže našu izbornu listu. Potrebno je samo poneti važeću ličnu kartu sa sobom. Hvala svima unapred – saopštavaju iz Dveri.

Novoformirana Grupa građana „ProBudimo Čačak“ u narednih nekoliko dana prikupljaće potpise podrške za lokalne izbore prema sledećem rasporedu:

– utorak, 30. april, od 12 do 20 časova

– sreda, 1. maj, od 12 do 20 časova

– četvrtak, 2. maj, od 12 do 20 časova

Svi zainteresovani sugrađani svoje potpise podrške mogu dati u prostorijama Grupe građana „ProBudimo Čačak“, ul. Obilićeva br. 20, (Kula).



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar