Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Omladinac u epskom meču odigrao remi sa FAP-om i pomogao Borcu: "Kaminondžije" na -5 bodova (VIDEO)

post-title


Utakmice 25. kola Srpske lige Zapad donele su mnoštvo uzbuđenja i rezultatskih "rolerkostera", ali bez ikakve sumnje čitavo kolo je obeležionezaboravni meč u Zablaću između Omladinca i drugoplasirane ekipe FAP-a. Nakon gotovo 100 minuta borbe i pravo "revolveraškog" obračuna bilo je 4:4 (2:2)

U ovakav ishod u ovom meču veliku nadu su polagali i fudbaleri Borca i na kraju su mu se i sa razlogom obradovaili jer su svoj meč igran na Gradskom stadionu kraj Morave protiv ekipe Zlatibora rešili u svojui korist rezultatom 2:1 (1:0).

No, krenimo redom. Svi mečevi igrani su u istom terminu sa početkom od 16.30 minuta. N Gradskom stadionu u Čačku Borac 1926 je poveo u 45. minutu pogotkom Pantića iz jedanaesterca. Međutim, samo dva minuta nakon što je počelo drugo poluvreme Jovanić je uspeo da izjednači za zebnju domaćih. Ipak izabranicima Darka Rakočevića se isplatila upronost, pa su na kraju stigli do čitavog plena i možda ključne pobede golom u u 55. minutu kada je strelac Nikola Grbović.

I dok su na stadionu kraj Morave, "zebre" vodile bitku sa Zlatiborcima, na stadionu "Srećko Jovović" u Zablaću odigran je spektakularan meč, meč za pamćenje koji je na kraju doneo mnogo radosti čačanskom fudbalu. Omladinac je već u 11. minutu u vođstvo doveo Igor Savić, ali je nakon samo tri minuta Grujić doneo gostima izjedančenje. Omladinac zatim ponovo stiže do vođstva i to u 35. munutu pogotkom Bojana Jelića, ali u nadoknadi prvog poluvremena Jovanović gostima donosi novo izjednačenje.

Pretpostavljate da tu nije bio kraj uzbzuđenima, Omladinac dolazi u vođstvo 3:2 drugim golom Jelića u 49. minutu, a onda totalni preokret, FAP za svega 12 minuta, pogocima u 51. i 63. minutu dolazi do preokreta. I kada se činilo da će "kamiondžije" u Priboj odneti sva tri boda, potpuni šok za igrače FAP-a jer je u 87. minutu evrogol postigao Svetozar Nedeljković za neopisivo slavlje na terenu i tribinama, ali i na stadionu kraj Morave gde se sa velikom pažnjom osluškivao rezultat iz Zablaća.

Da užitak ljubiteljima fudbala u Čačku bude poptun, pobrinuli su se i fudbaleri Poleta. "Grebići" su na gostovanju u Mihajlovcu slavili rezultatom 2:4. Strelci su bili Gavrović, Tripković, Grujićić (iz penala) i Majstorović.

Borac 1926 sada ima 65 bodova, pet više od FAP-a, ekipa Poleta je na šestom mestu sa 37 bodova, a Omladinac deveti sa 31 bodom.

U narednom kolu Boravc gostuje Jošanici u Novom Pazaru, Omladinac Budućnosti Krušik u Valjevu, dok je Polet na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Čačku dočekuje Loznicu.

Morava sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar