Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



GrO Srpski Pokret Monarhista Čačak: Podsećamo vlastodršce da ista fora neće proći dva puta

post-title


Saopštenje Gradskog odbora Srpskog pokreta monarhista u Čačku prenosimo u celosti:

"Ako je neko slučajno pomislio da u DRŽAVI SRBIJI, pa evo i u našem gradu ne funkcionišu UDBA i OZNA grdno se prevario.

Legendarna serija sa Šojićem u glavnoj ulozi “nikada operativno i praktično “ nije bila uverljivija i praktično primenjivija. Ali da se to dešava u gradu Čačku , bar čuvenom po nacionalno četničkoj provinijenciji je prosto neverovatno. 

Za razliku od satirično - humorističke serije, stvarnu banku drže orginalni Šojići i to je zaista prevazišlo crni humor, pogotovu što čačani dobro poznaju čuvenu doktorku Šojić kojoj se izvinjavamo jer sa ovom lakrdijom nema nikakve veze, osim asocijacije da Čačak treba da predstavljaju u najmanju ruku nervno-labilni ljudi, da ne upotrebimo teži izraz. 

Dr ( Haus ) Nestorović 10% poverenja ovog napaćenog naroda, da li uz pomoć vlasti ili nekog drugog ( videćemo ) zaista hoće da napravi srpski rečeno budalama. Zarad čega, videćemo.

U koliko se ispostavi da iza svega stoji aktuelna vlast koja je na volšeban način inaugurisala i MILICU ZAVETNICU na teret i leđa Boška Obradovića, u redu.

Tu smo da podsetimo da dva puta ista fora ne prolazi, pogotovu ne u Čačku. Ako aktuelni vlastodršci poseduju bilo šta od političkog- poslovnog-ljudskog morala i vrednosti, suprostaviće se ovoj providnoj igranci.

Prikupljanje potpisa je u toku, svi zainteresovani podršku Srpskom Pokretu Monarhista mogu dati u kancelarijama naše stranke u periodu od 09 do 17 časova.

SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADŽBINU"

 

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar