Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Od prosečne opštine do ekonomskog lidera: Gradonačelnik Čačka dobio pohvale za svoj rad, buduća ulaganja pametno osmišljena

post-title
Foto: RINA


Čačak - Da je grad na Moravi jedan od lidera ekonsomkog i privrednog razvoja istakao je i prof. dr Zoran Milosavljević iz Instituta za političke studije. On je u razgovoru sa medijima naglasio da gradonačelnik Milun Todorović bez sumnje jedan od najboljih menadžera koji je, vodeći Grad Čačak, napravio izuzetan rezultat.

- Todorović je savršeno shvatio kako stvari funkcionišu. Čačak je danas daleko od jedne opštine iz moravske kotline od pre samo desetak godina. Mreža autoputeva ukršta se i tek će se ukrštati upravo u tom gradu i sve ono što će te saobraćajnice doneti Čačku već su podigli ovaj grad visoko na lestvici privrednih potencijala. Sve više kompanija zainteresovano je da baš u tom delu zemlje ulažu u proizvodnju. To je izuzetan i voćarski kraj, a današnja poseta kineskog predsednika našoj državi otvara nova ogromna tržišta gde će čačanska jabuka sigurno imati svoje mesto, naglasio je Milosavljević.

Takodje dodaje da će ulaganjem u Ovčar Banju, Čačak početi veoma brzo da sustiže Vrnjačku Banju koja je sjajan primer lokalnih samouprava koje su uspele turizmom da pokrenu mnoge stvari sa mesta.

-Moram da pohvalim i mnogo pozitivnog sam čuo o gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću koji je bio spreman da to primeti i vidi to republičko kretanje i primeni na lokalno, jer ne može to jedno bez drugog”, naglasio je Zoran Milosavljević, naučni saradnik u Institutu za političke studije u Beogradu i član Centra za političku sociologiju.

RINA



Komentari

Cacak je posto prava prestonica i motor razvoja ovog dela Srbije za vreme madata ove vlasti.

Vojo

09.05.2024 17:18



Sve pohvale za Miluna Todorovića i njegove saradnike sve što su uradili za grad

Dusan A

09.05.2024 17:10



Naš grad i okolina se ubrzano razvijaju i dobijaju novu infrastrukturu o kojoj su ranije mogli da maštaju.

Milan

09.05.2024 16:57



Sve se da ostvariiti kada se ima dobra i jasna vizija a to Cacak sigurno ima.

Sale

09.05.2024 14:58



I dobro je da je tako,nikom ne steti sto je Cacak sada ekonomski nikad jaci i bice jos snazniji.

Anja

09.05.2024 14:56



Sve pohvale za trud i rad.Samo napred!

Olivera

09.05.2024 11:14



Svaka čast i zaslužio je. Najbolji Predsednik Opštine

Sasa

09.05.2024 09:15



Jasno se vidi da je Čačak napredovao u svakom smislu i to svako objektivan može videti.

Mia

09.05.2024 08:11



To je nas ponos, nas gradonacelnik, nas Milun. Prodjite gradom i videcete sta je sve uradjeno u njegovom mandatu.Covek koji je preporodio grad u svakom smislu.Svaka cast i samo napred.

Milica

09.05.2024 08:05


Ostavite komentar