Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Stojan Marković se vratio u politiku, na izbore izlazi sa Jelesijevićem

post-title
Foto: Screenshot YouTube/Facebook


Stojan Marković, bivši funkcioner nekoliko stranaka bivše vlasti i vlasnik Ozonpress-a ponovo je politički aktivan. Njegovo ime našlo se na listi Pavla Jelesijevića, autora stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina. Pored Marković na listi se nalazi i njegov tast Dragoljub Jovanić, dva novinara Ozonpressa Rastko Radičević i Mila Tomić, kao i Vesna Jerotijević, rođena sestra pomenute novinarke Mile Tomić. Na desetom mestu na listi nalazi se bivši funkcioner Demokratske stanke (DS) u Čačku, Dragan Savković, koji je ujedno i brat od tetke Stojanu Markoviću dok je na trećem mestu Savkovićeva supruga, odnosno Stojanova snaja, Mica Savković.

Gradska izborna komisija proglasila je danas ovu izbornu listu, koja nosi  naziv "ProBudimo Čačak" pod rednim brojem pet, a prvi na listi je već pomenuti Pavle Jelesijević. 

Marković je u više navrata bio odbornik skupštine grada. Vlasnik je portala Ozonpress i radio Ozona. Čačansku javnost iznenadilo je to što se cela redakcija ovog opozicionog medija našla na izbornoj listi. Ta činjenica dovodi u pitanje objektivnost ovog medija koji se u velikoj meri finansira novcem svih građana Čačka i Srbije. 

Posebno iznenađenje je i to što ova lista ima samo 28 kandidata iako je za pobedu na izborima potrebno minimalno 38 odbornika. Ovo je iznenađenje jer prvi na listi Pavle Jelesijević već duže vreme najavljuje ubedljivu pobedu ove liste u Čačku. Ostaje nejasno da li ova lista ne očekuje da može pobediti na izborima ili nisu imali dovoljno ljudi koji su spremni da stanu na njihovu listu. 

Pavle Jelesijević takođe ima političko isustvo obzirom da je 8 godina bio član SNS-a, sve do 2020. godine kada je zatražio ispisnicu iz ove stranke.



Komentari

Stojan samo pokušava da se vrati u politiku. Polako, prvo treba ova nakaradna družina da pređe cenzus. Mada, iskreno, voleo bih da uđe u salu Skupštine grada, da ga cepamo dok mu brkovi ne spadnu.

Odbornik

09.05.2024 21:49


Ostavite komentar