PEDESET NIJANSI: OSLOBOĐENI (Fifty Shades Freed, SAD, 2018, 105 min)

Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, treći nastavak svetskog bestselera „Pedeset nijansi“ spisateljice E. L. Džejms, ponovo donosi na veliki ekran omijljene junake Kristijana Greja i Anastaziju Stil.

Režija: Džejms Fol
Uloge: Džejmi Dornan , Dakota Džonson

Subota i nedelja 10. i 11. februar – Velika sala u 18:00 i 20:30
Ponedeljak 12. februar  – Veika sala u 18:00

LAVIRINT: LEK SMRTI (3D) (Maze Runner: The Death Cure, SAD, 2017, 142 min)

U novoj avanturi, Tomas predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sada. Da bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Režija: Ves Bol
Igraju: Dilan O’Brajan, Kaja Skodelario, Tomas Brodi-Sangster, Ki Hong Lee

Ponedeljak 12. februar 
Velika sala u 20:30

 

PEĆINCI (Early Man, V. Britanija, 2017, 89 min) SINHRONIZOVAN

Priča novog animiranog film četvorostrukog oskarovca Nika Parka (Valas i Gromit) i studija Aardman smeštena je u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom. Pećinski čoveka zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Subota-ponedeljak, 10-12. februar 
Velika sala u 16:00

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here