Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



BORAC DOČEKUJE BOSNU: Čačani večeras obezbeđuju prvo mesto

post-title


Čačani su obezbedili učešće na F4, ali sigurno je da žele da ostanu na vodećoj poziciji i da zadrže oreol nepobedive ekipe na domaćem parketu. Tim Raška Bojića nalazi se u sjajnoj formi i beleži zaista impresivne rezultate. Prošle nedelje je u regionalnom takmičenju savladan Split, a zatim je u domaćem prvenstvu pao i Radnički. Igrati u dve lige istovremeno, prelazeći kilometre i kilometre u državi i regionu, a opet beležiti odlične rezultate mora se priznati ne može baš svako. Tako da se potpuno opravdano Borac nalazi na liderskoj poziciji kako ABA 2, tako i KLS lige.

Šef struke čačanske ekipe Raško Bojić naglašava da se njegov tim nalazi u dobroj formi i napominje da je želja Borca da zadrži vodeću poziciju u ABA 2.

,,U dobrom smo raspoloženju i formi, naročito nakon velikog trijumfa u Splitu. Sigurno je da želimo da nastavimo pobedničku seriju koja traje već neko vreme. Eventualnom pobedom, a uz povoljan rasplet u preostala dva kola možemo da zadržimo i prvu poziciju, što bi bila velika satisfakcija stručnom štabu i igračima za sve urađeno do sada”.

Naravno, strateg Borca se osvrnuo i na predstojeći meč sa Bosnom, za koju kaže da ume da bude nezgodan protivnik, i zato zahteva oprez. ,,Iako ABA 2 liga ulazi u svoju završnicu mi narednu utakmicu doživljavamo kao i svaku do sada. Sigurno je da smo favoriti u duelu sa Bosnom, koja je izmenila sastav u odnosu na prvi meč koji je odigran u Sarajevu. Moramo biti koncentrisani i oprezni kako ne bi došlo do nekog iznenađenja, jer Bosna ume da bude nezgodna, što je pokazala u prvom našem susretu. Međutim, s obirom da smo u odličnoj formi i da se utakmica igra u Čačku ne sumnjam u novi trijumf”, jasan je Bojić.

Sjajni poenter tima iz Čačka, Nikola Pešaković, podseća da je Bosna prilično namučila njegovu ekipu. Takođe, poziva navijače da podrže Borac kao bezbroj puta do sada.

,,Utakmica sa Bosnom biće poslednja u Čačku u regularnom delu ABA 2 lige. Polako se približava F4 i naša želja je da se što bolje pripremimo za taj događaj. Bosna nas je u prvom ovosezonskom duelu prilično namučila, bila je to utakmica na posed ili dva, iako su tada bili prilično oslabljeni. Sada su se pojačali i stabilizovali, dobra su ekipa, tako da će biti još teže. Ali mi smo favoriti protiv koga god da igramo u ABA 2, kako zbog svega pokazanog na parketu, tako i zbog naših sjajnih navijača, koje bih pozvao da dođu u halu u što većem broju, pa da zajedno ostvarimo novu pobedu”, reči su Nikole Pešakovića. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar