Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Bez bele zastave u Humskoj

post-title


U okviru poslednjeg 30. kola Super lige Srbije fudbaleri Borca gostuju u Beogradu gde se danas od 17 časova sastaju sa ekipom Partizana. Na konferenciji za medije u pres sali Gradskog stadiona pred novinarima dobro poznata lica, Vladimir Stanisavljević šef stručnog štaba i igrač Marko Zoćević.

''Naša želja je bila da meč u Beogradu protiv aktuelnog šampiona dođe nakon dva vezana trijumfa. Uspeli smo u tim nastojanjima i u dobroj atmosferi odlazimo na megdan crno belima. Nema potrebe da se ističe ko je favorit, ali sigurno je da u Beograd ne putujemo sa belom zastavom. Nisam pobornik toga da ima utakmica u kojima nema šta da se izgubi, jer svaka prvenstvena se igra za bodove. Tako će biti i u četvrtak, jer želimo da se još više približimo modelu igre koji nas može dovesti do konačnog cilja. Želimo da se publici predstavimo na najbolji mogući način i uveren sam da imamo šta da pokažemo u duelu sa Partizanom. Za šta će to biti dovoljno znaćemo na kraju, ali ne odstupamo od naše igre koja nas je nakon dve uzastopne pobede dovela iznad crte'' - rekao je trener Vladimir Stanisavljević.

Stručni štab Borca nema kadrovskih problema, izuzimajuću golmana Bajića koji se priključio ekipi, ali još uvek nije potpuno spreman.

''Lakše se diše posle šest osvojenih bodova i sigurno je da su nam te dve pobede još više podigle samopouzdanje. Mi igrači volimo utakmice protiv naših najboljih timova, jer u njima možemo samo da dobijemo, kako mi lično, tako pre svega ekipa. Želimo da se nadigravamo sa Beograđanima i pokažemo da smo na dobrom putu da izborimo opstanak. Spremni smo kako fizički, tako i taktički i uveren sam da ćemo se u lepom svetlu predstaviti beogradskoj publici'' - rekao je Marko Zoćević. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar