Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Buran debi Markovića za Anderleht i cela utakmica na terenu posle godinu dana! (VIDEO)

post-title


Lazar Marković je odigrao ceo meč za Anderleht i bio asistent u pobedi nad ekipom Šarlroa sa 2:1.

Došao je u Brisel da igra i konačno je dobio pravu priliku. Lazar Marković je na gostovanju kod Šarlroa debitovao u startnoj postavi Anderlehta, posle samo tri minuta upisao prvu asistenciju u Belgiji, ali potom izgubio loptu koja je za posledicu imala gol protivničkog tima. Na kraju je ipak Lukas Teodorčik sa penala koji je sam i iznudio pogodio za pobedu od 2:1, pa je Markovićev premijerni nastup u prvih 11 Anderlehta, kad se podvuče crta, prošao uspešno.

Tom asistencijom u trećem minutu meča, kada je izdržao duel sa čuvarom i uputio perfektan centaršut ka Rjoti Morioki, dokazao je svima u taboru aktuelnog šampiona da može da bude i te kako koristan za ekipu.

 

Međutim, tek što je počelo drugo poluvreme i Marković je dobio poruku - ni on sam nije baš na vrhuncu forme što je sigurno posledica dugog perioda bez utakmica u nogama. Pogrešno je procenio jednu situaciju uz aut liniju što je Portugalac Nurio Fortuna surovo kaznio. Uklizavanjem mu je oduzeo loptu i potom u trepavicu gađao Amara Babija za izjednačenje. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar