Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Završena prva smena škole plivanja

post-title


Posle mnogo peripetija sa vremenskim (ne)prilikama završnim polaganjem danas je okončana prva smena škole plivanja. Oko četrdesetak najupornijih dečaka i devojčica su u prisustvu svojih roditelja i instruktora uspešno položili završni test na vodi. Zadovoljstvo mališana i roditelja najbolje ilustruju osmesi na licima nakon uspešno okončane škole plivanja.

“Mislim da u dugogodišnjoj praksi i radu škole plivanja nismo imali veće probleme. Sam podatak da je prva smena trajala skoro mesec dana pokazuje kako je bilo. Imali smo velike probleme sa kišom i ne preostaje mi ništa drugo nego da polaznicima, njihovim roditeljima i instruktorima čestitam pre svega na strpljenju, a onda i uspešno obavljenom poslu. Za nas nema predaha i već sutra startujemo sa novom smenom, nadajući se da će nas vreme poslužiti za razliku od ove koja je danas završena“ – rekao je koordinator škole plivanja SC Mladost Dragan Savković.

Druga smena startuje u ponedeljak, 16. jula u 8:30 časova na gradskim bazenima, a svi zainteresovani se mogu prijaviti lično ili putem telefona 064/641 2785.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar